Scarves

Unieke handgemaakte zijden sjaals

Unieke zijden sjaals

Unieke handgemaakte zijden sjaals kopen bij Halle Design is een uitstekende keuze en een garantie voor de combinatie van kunst vakmanschap en design. De kleurrijke zijden sjaals zijn hand geverfd. En je kunt contact opnemen met Hala om unieke sjaals te kopen.

Unieke handgemaakte zijden sjaals kopen

Zijden sjaals online Halle Design

Handgeverfde zijden sjaal kopen

Het met de hand verven op zijden sjaals heeft Hala geleerd in Zweden. Ze kwam op een expositie in Zweden een kunstenares tegen die zijden sjaals en jurken exposeerde en ze kwamen met elkaar in gesprek. “Ik zou ook op zijde willen leren schilderen” had Hala tegen de vrouw gezegd.  “Dat kan ik je leren in een training.” En niet lang daarna lag er een uitnodiging in de bus voor de training om op zijden sjaals te leren verven. De sjaals die op de pagina staan heeft ze in Zweden tijdens de training geschilderd.

“En niet lang daarna lag er een uitnodiging in de bus voor de training om op zijden sjaals te leren verven.”

Unieke handgemaakte zijden sjaal - bloemen

Handgemaakte zijden sjaal collectie “Reflecties van de zon”

Het hele process heeft ze goed in zich opgenomen en de trainer en Hala hadden een klik. De klik was zodanig dat de trainer Hala een keer uitnodigde om op haar kasteel te mogen passen, omdat ze naar Noorwegen moest en het atelier niet alleen achter wilde laten. Dan kon Hala wat ze geleerd had nog een keer zelfstandig verder uitwerken. Ze heeft toen nog een aantal ontwerpen van andere sjaals die ook te zien zijn uitgewerkt. De felle kleuren van de unieke handgemaakte zijden sjaals zijn een contrast met de omgeving waarin de sjaals zijn ontworpen. De omgeving was vrij kleurloos, maar Hala droeg nog de warme en wervelende kleuren bij zich die ze van haar kindertijd in haar land van oorsprong herinnerde. Ze heeft de unieke zijden sjaals collectie een naam gegeven die hierbij past namelijk. “Reflecties van de zon.”

handgemaakte zijden sjaal kleurrijk

Variaties handgemaakte zijden sjaals

De dames handgemaakte zijden sjaals zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten van chiffon zijden sjaals tot satijn zijden sjaals in diverse maten. Er zijn vierkante zijden sjaals en rechthoekige unieke handgemaakte sjaals online te koop. Nieuwsgierig geworden naar jouw unieke handgemaakte omslagdoek?

De reacties van klanten die een unieke handgemaakte zijden sjaal hebben gekocht en op social media zijn poëtisch van aard.

Behalve de zoet woelige zee van kleuren, is er licht, mijn lief … Hoe heb je het licht in elkaar gezet met de kleur ….. echt een meesterwerk.

Iman Alboustani

Soms doen de zijden sjaal ontwerpen denken aan schilderijen.

Verbazingwekkend, het zijn geweldige werken, niet alleen geweldige ontwerpen. Het zijn geweldige schilderijen geschilderd door zijden vingertoppen. Ik wens je meer creativiteit en onderscheid.

Kasim Hussein

Er zijn ook reacties die de schoonheid van de zijden sjaals niet kunnen bevatten

Wauw, dit is een van de mooiste dingen die ik gezien heb, de schoonheid ervan kan beschrijven kan ik niet.

Niran Joseph

Neem contact op met Hala.

Unieke handgemaakte zijden sjaal

handgemaakte zijden sjaals Halle Design

Klik hier voor meer informatie over Halle Design

2 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *