Bezoek Design District 2024 en Halle Design

Bezoek Design District

Bezoek Halle Design, stand D17 tijdens Design District 2024

Datum: 29-30-31 mei 2024. Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Over Halle Design

Halle Design is eigendom van Hala Yousif, een gepassioneerde textielontwerper. Ze ontwerpt textiel voor hoogwaardige interieurs en mode. Haar ontwerpen zijn geïnspireerd op haar levensreis van oost naar west. Met haar uitgebreide kennis en ervaring creëert ze unieke textielontwerpen voor uw project, zoals akoestische verbeteringen, wandpanelen, gordijnen, tapijten en wandkunst.

Over het event

De data voor de 20e editie van Design District zijn bekend! Op 29 – 30 – 31 mei 2024 is de monumentale Van Nelle Fabriek weer het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign.

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar het is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.
Het event is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!